Työtilanne

Olen Kelan palveluntuottaja Vantaalla. Lisäksi minulla on sopimukset HUS:n ja Vantaan kaupungin (1.1.2023 alkaen Vantaan ja Keravan hyvinvointialue) kanssa. Tällä hetkellä minulla ei ole vapaita asiakaspaikkoja.  Työskentelen Itä- ja Keski-Vantaalla. Asiakaskuntani koostuu lapsista, joilla on haasteita vuorovaikutuksessa, kommunikoinnissa, kielenkehityksessä, puheen tuotossa, oppimisessa ja/tai syömisessä. Puheterapiakäynnit tapahtuvat asiakkaiden ympäristöissä: kodeissa, päiväkodeissa ja kouluissa. Toteutan puheterapiaa myös etäyhteydellä. Voin toteuttaa puheterapiaa myös toimitilassani (Kelan asiakkaat 2023 vuoden alusta alkaen).

Toteutan puheterapiaa suomen kielellä. Ohjaus on mahdollista englanniksi. Käytän työssäni aktiivisesti asiakkaalle myönnettyjä tulkkipalveluita.

Uusia asiakaspaikkoja voi tiedustella puhelimitse p. 041 3175 125 tai sähköpostilla puheterapeutti.sini.viskari@gmail.com. Mikäli en pääse vastaamaan puheluun, minut tavoittaa parhaiten jättämällä vastaajaan soittopyynnön (muistathan jättää yhteystietosi) tai laittamalla tekstiviestin.